Menü

Anket

En İyi Ögrenme Hangisidir?
Okuyarak (%14,1)
Yaşayarak (%85,8)

Toplam Oy: 85

Tüm Anketler

Takvim

« Kasım - 2008

»

PT SL ÇŞ CM CT PZ
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Rastgele Resim


Dere Kasabası Görünümleri

İstatistikler

 Toplam Hit: 124382
 Sitede Aktif: 2
 Ip: 38.103.63.60
 Browser: Default - 0.0
 Toplam Kategori: 26
 Toplam Blog: 446
 Toplam Yorum: 78
 Toplam Resim: 4546
 Toplam Albüm: 200
 Toplam Slayt: 137
 Toplam Video: 730
 Toplam Mesaj: 9

Etiket Bulutu

arkadaşlık beden dili bilge bozkır cesaret cv değişim doğru dua duygular egelliler gerğinlik Göz ile iletişim hayat hedef Huzur İş iş arama iş hayatı İş hayatındaki haklarımız kişilik kişisel gelişim ögrenme proxy siteleri sabır sorumluluk sorunlar Şehir isimleri türkü hikayeleri utangaçlık vicdan yakup çetin yaşamak Yaşamın Soruları youtube zihin

Kod Sepeti


Bozkır İlçesi Web Sitesi - Konya Bozkır Çağlayan Dere Üçpınar Sorkun Hamzalar Söğüt Dereiçi, Hisarlık, Sarıoğlan Kasabası,bozkır,bozkir konya, KONYA BOZKIR, konya bozkır, bozkır konya,bozkir,bozkır haberleri, bozkır sitesi, bozkır okulları, bozkır tarihi, bozkır resimleri, bozkır fotoları, bozkırlılar, bozkır haritası, bozkır bitki örtüsü



Blog

RSS Takip Tavsiye Et İndir (.doc) Okunma: 233
Dünyayı Kurtaran adam

Kendin Olacak Kadar Cesur Ol Dikkat Evimizde Hırsız Var

Dünyayı Kurtaran Adam
Yönetmen Çetin İNANÇ tarafından meydana getirilen filmin baş rolünde Cüneyt ARKIN. Uzaylılara karşı dünyayı kurtarıyor. Yabancılar tarafından Turkish Star Wars olarak isimlendirilen film dünyanın en kötü filmi olarak gösteriliyor.

 



Filmi bilmeyenlere bazı bilgiler

1. Cüneyt Arkın'ın başında motosiklet kaskı ve kulaklarında bildiğimiz kulaklıklardan ve vinlex bir mont.
(Uzay sahnesi. Geri kalan bütün uzay sahneleri tamamen Star Wars'dan çalıntı ve kötü bir montaj)

2. Cüneyt Arkın'ın indiği gezegendeki düşman yaratıkların hepsi peluşdan yapılmış.

3. Lazer tabancalarının saçtığı ışıklar film çekildikten sonra kocaman bir fırçayla boyanarak filme eklenmiş.

4. Cüneyt abi gezegendeki 1 metre çapındaki taşları futbol topu gibi sağa sola teperek idman yapıyor.
(taşlar yerde pion piong diye zıplıyor ama olsun)

5. Gezegendeki nur yüzlü amca bunları bir yere götürüyor ve bakıyorsun ki Türkiye'deki türbe ya da camilerden birisi. Tam oha demeye hazırlanırken nur yüzlü amca diyor ki: "burası Hacı Bektaş Veli Türbesi". Meğer dünya içinde bulunduğu bunalımdan İslamiyet sayesinde kurtulmuş. Ama türbe niye o gezegene gitmiş hala bilinmiyor.

6. Cüneyt Arkın'a altın (suyuna banılmış bariz tahta) bir kılıç veriliyor. O da bunu eritip elini suyuna bandırıyor ve elini çıkarttığında elinde altın pullu bir eldiven oluyor.

7. Bu alaşım (altın suyu olan) kötü kalpli büyücüyü öldürebilen tek şeymiş. Abimiz bir çakıyor eldivenli elini tepeden büyücüye ve büyücü ortadan ikiye ayrılıyor. önce ekranda kafasının yarısı gözüküyor ekranın diğer yarısı karanlık (görüntü bindirme teknolojisi yok kapatmışlar iste objektifi bir şeyle) Sonra diğer yarısı ayni şekilde gözüküyor. Ama iki yarıda da burun var. Cüneyt abi büyücünün burnunu mitos böldü zair. Tabi süreklilik, çekim tekniği, oyunculuk, dövüş sahneleri. (80% dövüş sahnesi var filmde)

8. Bu film yurt dışında George Arkın adıyla da pazarlanmaya çalışılmış.

9. Mukavva gibi duran kutu uzay gemisinin içinde bu kıyafetlerle, arkasındaki pencerede uzay resmi var, kahramanımız inişe geçecek, elinde direksiyon "inişe geçi yorum bilmem kim" diyor ve yana yatıyor, kutu ya da kamera yana yatmıyor yanlış anlama olmasın, adam yana eğiliyor , arka fon, gemi sabit, koordinatlar ötesi bir film.

10. Her yıl Boğaziçi Üniversitesi sinema kulübü bu filmi bir kere "dünyanın en absürd filmi" falan sloganlarıyla gösteriyor, bayağı da izleyicisi oluyormuş bu gösterilerin.

11. Yönetmenin diğer filmleri: Bombala Oski Bombala, Çelik Bilek, Killing Joe serisi ve birçok film (10 günde bir filmi bitiriyormuş). Hiç istediği filmi çekememiş birisi ama meydan okuyor:"daha kötüsünü çeksinler de göreyim!"

12. Dünyayı Kurtaran Adam filimin yönetmeni ile bir röportaj yapılmış. Film dünyanın en kötü filmleri arasında gösteriliyormuş ve İngiltere'de kült filmler festivalinde gösterilmiş ve Ed Wood'la birlikte yönetmenin de adı anılıyormuş. Röportaja bile gelmişler.

  # Yorum Yaz #

İsim :

Yorum :
(Max. 400 Karakter)

 

En Çok Okunanlar Son Yorumlananlar Hakkımda
Ağlamak (1079)
Cennet - Cehennem (Mersin) (995)
Anneler Günü (745)
Kalp ve Dil (683)
Bir Eğitim Önderi Olarak Peygamberimiz (657)
Dejavu nedir, neden olur? (633)
Bozkır Şarkısı (493)
AÇ KALAN PİRANA (401)
Yakup Çetin D.I.S.C. Kişilik Envanteri Özet Paragrafı (354)
Youtube kapalıyken siteye girmek (344)
Okul Bahçesi (2)
İnternetin Tarihçesi (1)
Meşe Ağacı (1)
Bozkır Ağıtları (1)
İşte en çok kazandıracak ve geleceği olan meslekler… (1)
Einstein´in Beyninde Bizde Olmayan Ne Var? (1)
Sakıp Sabancı nın 48 Öğüdü (1)
Mor Menekşeler (2)
Bozkır Halk İnanışları (1)
4 bin 763 bahriyeliden askerlik yemini (2)
1984 Yılının Şubat Ayın'da Konyada Dünyaya Gelmişim Yaşamımın Büyük Bir çogunlugunu Oluşturan Sessizlik gibi sessiz ve Sedasız yani. Neyse Burda biraz ikamet ettikden sonra Babamın görevi dolayısıyla Karamana göçmüşüz. Burda da bir takım Sorunlardan dolayı Babam Malünen Emekliye ayrılmış ve Köyüm Suanda Bulundugum yer olan Bozkır Dere Kasabasına Gelmişiz. Ufaklıgım Aşagı Mahle Yakada Geçti İlk